Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hírek

hogy csökkentsék a kutyák pusztító erő.
Kiadás ideje: 2018-06-08 14:55:55  Találat: 25

a kutya és # 39; s pusztító erő kapcsolatos saját testfelépítése.például, a kutya különösen kedveli a harapás dolog, hogy mentesítse a fájdalom miatt és a változó időszak során a fogai.ez pont olyan, mint amikor egy gyerek megváltoztatja a fogai, és szeret megharapni a dolgokat, hogy mentesítse a szenvedését.ezenkívül a magány, idegesség és zaj a környezetükben stb. hatására különleges okok miatt a kutyát is végezhetnek vele.  


a romboló ereje, egy kutya nem nehéz feladat.mert a kutya és a # 39; s a pusztítás és a kutya valamit pusztítani.a romboló erejét a kutya jól megoldotta.  


mert ha ez az új fogak és szeretnek kárt, a tulaj és # 39; s hozzáállást kell fordítani, és fel kell készülnie, hogy megharapják, például a moláris. és így tovább.készítek egy kis falatot is rezisztens játékokat, hogy a kutya harap, bármikor.ha ez a magány vagy más környezeti tényezők miatt, akkor a szülei a kutya magához kell ragadnia a kezdeményezést vigasztalni a kutya abban, hogy megnyugtassuk.megjegyzem, hogy ha egy kutya alakul ki rossz szokások fiatal kortól és megakadályozni, hogy elpusztult, el kell fogadni a szigorúbb és kötelező módszer, és ez teljesen lehetetlen a kedvtelésből tartott kutyák majd részt a pusztítás.

Előző: hogyan kell gondoskodni egy kuty...

Következő: tippek a kutya körmök tisztítás