Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hírek

hogy a golden retriever kutyák, hogy a golden retri
Kiadás ideje: 2018-06-08 15:13:25  Találat: 36

ez egy viszonylag könnyű tanítani a golden retriever kezet az emberekkel.a legtöbb kutya, egy vagy két alapvető mozgalmak etetés teremthet.itt részletesen leírja a lépéseket a gazdi, edzeni a golden retriever kézfogás.  


1) először a golden retriever kutyája megismerkedjenek a jelszót.   először is, meghatározza a kézfogás, amely a jelszó, jelszó pontosnak kell lennie, és nem lehet összetéveszteni más jövőbeni intézkedések vagy képzést irányító rendszerbe, például: kézfogás.a szlogen kell emelni a képzés során és a hang egyértelműnek kell lennie.akkor vonat a következő sorrendben.  


2) négy lépés, hogy jin mao meg kezet  


(1) biztosítsa, hogy a golden retriever már éhes.ha meg akarnak enni, főleg, mivel ön részt vesz egy különleges vizsgálatok, biztos van valami, amit szeretek enni, mint egy jutalom, bármikor.  


(2) egy olyan helyet találni, ahol megfelelő képzés, első takarmány az arany hajad, és emeld az érzelmek; ez is egy denevér elcsábítani a kis jinmao belly, megtanulják, a lelkesedés nagyobb lesz.  


(3) ha a kutya egy dolog evés után és fenntartja a helyet, kezdődik a kutyát, hogy irányítsa a kézfogás, ha közel jön, vagy megérinti a kutya és # 39; s mellső lábait, általában egy lábat emeljük.ez a kézfogás.a prototípus, amikor a kézfogás! parancsnok, megy az elülső láb.ha ez felemelte a lábát, lehet, akkor engedd el, várj meg a helyzetét, és aztán folytassuk a legközelebb.ha a lábam alatt tartja a gyakorlatban már, add a kezed, és adj egy kis jutalmat.  


(4) ha golden retriever egyértelműen, hogy a fellépés a lábát, nem nyúlt vagy megközelítés a kezével, kiálts a parancsnoki kezet.ha emelkedik, fogd és jutalmat enni egy kicsit, ha nem emelő - és kiabálás párszor, nem igazán & # 39; tudod, mikor felemelem a lábam.így, egy idő után, lehetővé kell tenni, hogy az alapvető intézkedés formájában kezet.  


handshaking jó módja annak, hogy a tulajdonos kommunikálni a kutya és a kutya könnyen. ezt a mozgalmat.ezért, amikor a kutya boldog, megragadja a kezdeményezést és a mellső lábait kéz kezet.kezet ráztam egy viszonylag egyszerű feladat kutyakiképző.becslések szerint mindenki meg gyorsan.      


tipp: a legjobb képzési idő golden retriever kölykökét  


- 3 - 4 hónapra a legjobb képzési idő a golden retriever kutyája?  


arany - hajú kölykök általában kevesebb, mint 3 hónapos kiképzés nem megfelelő, különösen a kis aranyhajú 1 - 2 hónap.jobb lesz a tréningre jin mao a 3 - 4 hónap után.  


először is, a golden retriever kutyakölyköt voltak viszonylag erős most, és a csontok viszonylag erős.ugyanakkor az injekció vakcináztak a végéhez közelít, és az is alkalmazkodniuk kell az új környezet.  


másodszor, ez egy jó alkalom, hogy olyan időszakban jó szokások a golden retriever képzés.azután, hogy a golden retriever kiskutyát. először, és # 39; t rush és játszani a kölyök és képzési közvetlenül a kutya megy könnyen.a helyes dolog az, hogy a kölykök a helyén van, hagyjuk pihenni, és hagyjuk, hogy a kölykök úgy bízom abban, hogy az új otthonom.ez az időszak egy hétig tart, és megkezdheti a golden retriever kölykökét, aki a környezetével és mindennapi szokások kialakítása.  


harmadszor, jobb, ugyanaz a személy felelős jin mao és # 39; s étrend betartása, beleértve a kutyát és # 39; s az nem normális, és, hogy a kutya és # 39; s székletürítés, és így tovább.

Előző: tippek a kutya körmök tisztítás

Következő: hogy megmentette az életét a sz...