Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hírek

hogy megmentette az életét a szelíd óriás fivérek,
Kiadás ideje: 2018-06-08 16:45:38  Találat: 31

egy szelíd óriás fekete kutya nyert rangos állati kitüntetést életeket ment két testvérről szenved a borzalmat, depresszió.

Lemmy-969635.jpg


ilyen volt a törékeny lelkiállapotát max és joe testvérek landowski elvesztése után, egy háziállat, az anyja, a legrosszabbra gondoltam.


legidősebb fiam, max, 27, már felemésztette a halála után lett öngyilkos. aztán jött a csodálatos lemmy masztiff, amelyek jelentős személyiség hozott a testvérek új megtaláltam a boldogságot. joe, 19, ki szenved a szociális szorongás és öt évig zárva a szobájába, hogymost menjetek játszani, mint lemmy lemmy. megtiszteltetés volt a legtekintélyesebb blue cross kitüntetést, a testvérek anyám elmagyarázta, miért volt az új megmentési célú pet méltó kedvezményezett

lemmy-5-1368881.jpg


maria landowski, didcot, oxfordshire, azt mondta a kutya -, hogy látott egy drámai hatása a fia életét, de aztán lemmy érkezett kék kereszt rehoming központ. "lemmy nagy öröm, hogy a család hozott nekünk egy ilyen tragikus esemény után, és azt hiszem, megmentette az sem.ren életét, "mondta." mindkét fiam nagyon depressziós lett halála után, suzy.a legidősebb fiam max lett öngyilkos.ez a legrosszabb dolog, amit minden anya tapasztalhatják, hogy a saját fiam ilyen alacsony, összetörted a szívem. mint anya, az a tény, hogy a fiam most érzi biztonságban és boldog élete már nem sokat jelent, hogy öngyilkos, szavakkal le nem írható.lemmy volt, ő mentette meg. "

Lemmy-6-1368884.jpg

az orvosi a kedvezményezettek a leggyakoribb az életmentő útjáról. ebben az évben megváltoztattam a tevékenységemet nyitva volt, hogy háziállat és a bírák az ösztönző módon tekinteni, lemmy megmentette a testvérek súlyos depresszió és öngyilkossági fogadalmat, hogy győztes. max elmondta, hogy lemmy megváltoztatta a.e. azt mondják, a fekete kutya, de eltartott egy nagy fekete kutya "lemmy, hogy segítsen az enyémen." "őszintén mondhatom, nem lennék itt, ha nem.nagyon rossz passzban voltam a mentális egészség és nem látok kiutat. "lemmy megváltozott az életem, ő annyira öröm van és a kötelék miatt kelek fel reggelente, bele sem merek gondolni, hogy hol és # 101; nem lenne.örülünk, hogy tudjuk adni neki a blue cross kitüntetést, hogy megmutassa, milyen csodálatos.

Lemmy-7-1368887.jpg


1940 óta a blue cross kitüntetést bemutatott állatok hagyományosan dolgozik, rendőrségi kutyákat és orvosi kimutatási állatokat a leggyakoribb kedvezményezetteknek az életmentő útjáról. ebben az évben megváltoztattam a tevékenységemet nyitva volt, hogy háziállat és a bírák az ösztönző módon tekinteni, lemmy megmentette a bátyáms a súlyos depresszió és öngyilkossági fogadalmat, hogy győztes. max elmondta, hogy lemmy megváltozott az élete. "azt mondják, a fekete kutya, de eltartott egy nagy fekete kutya" lemmy, hogy segítsen az enyémbe, mondta, őszintén mondom, nem tudom, ha itt lennék, ha nem him.nagyon rossz passzban voltam a mentális egészség és nem látok kiutat. "lemmy megváltozott az életem, ő annyira öröm van és a kötelék miatt kelek fel reggelente, bele sem merek gondolni, hogy hol és # 101; nem lenne.örülünk, hogy tudjuk adni neki a blue cross kitüntetést, hogy megmutassa, milyen csodálatos.

UK-1368873.jpg

- de la bedoyere exexcutive blue cross kitüntetést, a bírák, mondja az úr elismeri a fontos szerepet játszik, mivel ezek állatok, barátok, család, és még life-savers.she egészül ki: "lemmy története tényleg megérinti szívünk.nehéz volt kiválasztani a nyertes, mint a jelölés megmutatta, milyen sok állatot gazdagítsa életünk sok csodálatos módon, de úgy éreztük, nagyszerű kölyök volt egy igazi hős, és kiváló. " lemmy története azt mutatja, hogy a háttérben, pet, fontos, még életmentő, befolyásolja a tulajok "megváltoztatják az életünket, és ezért a blue cross mindig itt lesz, amikor ők is változtatni kell." kék kereszt egy nemzeti segített.beteg, sérült, elhagyatott és hajléktalan állatok több mint 120 év. a jelöléseket, a blue cross kitüntetést. majd később ebben az évben.Előző: hogy a golden retriever kutyák, ...

Következő: Mercedes G-Klasse im Testsdfsd