Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hírek

hogyan kell gondoskodni egy kutyája?mit csinál egy kutya megeszi a pregn
Kiadás ideje: 2018-06-08 14:43:27  Találat: 28

a kutyája terhes, és megfelelnek a kurva és a magzat egészségét.minden kaja kell tudományosan és ésszerűen el és elegendő tápanyag lenyelt igényeinek kielégítése érdekében, a has, a táplálkozás érdekében a magzat egészséges növekedés.a különleges időszak alatt, amikor a kutyája terhes, mi egy kutya kell vigyázni?       az a kutya terhes 30 napig lehet tekinteni a kezdeti időszakban terhesség.az étrend és az életmód nem változik, és a kutyákat a kutya és # 39; s has még nem alakult ki, így ezek nem élelmiszer - kereslet.túl nagy, ezen időszak során folytathatja a szokásos etetési módszerek, de több figyelmet és tápláló ételeket válasszon könnyen emészthető, etesd meg a kutyát.ugyanakkor szigorúan tilos a megerőltető edzés van.amellett, hogy sétálni és hajlító, tilos futni és ugrálni mozgások megakadályozása érdekében vetélést.        


a kutyák terhes 30 napig, amíg a baba születése és # 39; s a terhesség utáni időszakban.a folyamat során a kutyust a kutyát és # 39; s has felgyorsítja a növekedés és az étel fogyasztása fokozatosan emelkedni fog.szükséges azonban megfelel a ribanc & # 39; s táplálkozási szükségletek, elkerülve a túlzott és egyre dagadt tápanyagok, tehát még mindig ésszerű mix eléréséhez szükséges táplálékot.       az egész terhesség alatt csak úgy véli, a kutya nem szükséges. az anya és a baba kutya, kutya, de a kutya egészségére is növeli a terhesség és a normális fejlődését a magzatot.biztosítja továbbá, hogy a kurva egészséges és megfelelő szülés utáni tejet.ajánlatos, hogy a kutyatenyészet tapasztalat, sok évvel ezelőtt, a kutya született.10 nap múlva, kinolon van összegét.        


szeretett. egy nem - hormon szabályozza át tenyésztésre funkciók termék táplálkozási, gazdag különféle tápanyagok, szabályozza az endokrin révén előmozdítja a felszívódás és hasznosítása ásványi elem elősegíti a növekedés és fejlődés, és táplálja a első tíz napján.eir született.ez javíthatja a túlélési arány a magzat, a kutya baba, erős és egészséges, és támogatni az anyám és a kiválasztás javítása # 39; tej a szoptatás képességét.

Előző: a tag annak egyedi szokás hely ...

Következő: hogy csökkentsék a kutyák pusz...