Dongguan Opensesame Tech CO.,LTD

Amikor Darcynek nehézségei voltak a légzésben, a hajózó személyzet ment ment

ez dog-on-a-plane történetnek happy end!


darcy, egy francia bulldog, egy jetblue járaton floridából massachusetts - ben a múlt héten, mikor vette észre, hogy a tulajdonosok életjelei gyengülnek.a nyelve volt, hogy kék volt, és # 103, nehezített légzés.


"mindannyian érinti a kabin nyomás és az ingadozások, ember, kutya és macska stb., de a tény, hogy a kísérő volt, érzékeny és figyelmes, hogy megmentette a helyzetet darcy életét, darcy tulajdonosa, michele, burt, írta a facebook oldalán.


a legénység jött megmenteni egy oxigénmaszk az aranyos kölyök, és most a fotókat a netre.


"én tettem a maszkot rá, és pár percen belül legyen készenlétben, és lett egy idő után nem akar a maszkot, michele."hiszek a személyzet tagjai] [- és diane megmentett egy életet, csökkentheti a értéke az életem, mert darcy egy kutya, nem tudom."


- megköszönte jetblue a figyelmesség darcy és emlékeztetni az embereket, hogy jó ember és jó dolgokat tesznek naponta, még ha csak kis mértékben vagy nagy dologban. "


"szeretnénk, hogy mindenki biztonságban van, harcolni, beleértve a négy lábbal, azt mondta" jetblue vallomást   az abc news."hálásak vagyunk a legénység gyors gondolkodás és örülök, hogy mindenki benne volt, amikor a gép földet könnyebben lélegzik worcesterben."


a tulajdonosok lefotózta a személyzet tagjainak renaud fenster, aki közreműködött, hogy darcy, mielőtt leszáll a gépe.

ELŐZŐBlaze olyan régóta várta örö...

KÖVETKEZŐ:No

Shrink